Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Egészségvédelem parkettával! (nem csak a gyermekszobában...)

Az allergiás megbetegedések száma az elmúlt két évtizedben rohamosan emelkedett, és ezen belül sajnos egyre magasabb az allergiától szenvedő gyermekek száma. A probléma felderítésére komoly kutatások folynak, egyelőre részeredményekkel, melyeket figyelembe véve valószínűsíthető, hogy jelenleg a leghatékonyabb védekezés a megelőzés.

Napjaink felét,-kétharmadát szűkebb környezetünkben, otthonunkban töltjük, ezért érdemes itt megtenni az első megfontolt lépéseket az allergiás megbetegedések megelőzésére, elkerülésére, gyermekeink és saját egészségünk megóvása érdekében.

Környezetünk a legnagyobb igyekezettel tisztán tartva sem portalan, az atkák pedig előszeretettel szaporodnak porban, és ürülékükkel allergiát okozhatnak. Talán legjobb lenne száműzni lakásunkból minden porfogót, de tudjuk, sajnos ez lehetetlen, de minimalizálhatjuk a por forrását; a padlószőnyeggel borított, porral szennyezett és maradéktalanul nem tisztítható felületeket. A por és a porral együtt lebegő allergén részecskék padlófűtés esetén 40-60 cm magasságban koncentrálódnak. Ebben a légtérben játszanak legtöbbet gyermekeink, és ugyanitt töltjük éjszakáinkat is, folyamatos veszélynek kitéve magunkat.

A fából készült padlóburkolatok hagyománya évszázadokra tekint vissza, anyaguk, természetességük, esztétikai és minőségi tulajdonságaik által váltak közkedveltté. Allergiás tüneteket nem váltanak ki, antisztatikus tulajdonságuk következtében könnyedén tisztán tarthatóak, és a természet szépségét, melegét varázsolják otthonunkba.

A valódi fából készült padlóburkolatoknak, parkettáknak rendkívül jó a hő- és hangszigetelésük. Változatos, páratlanul gazdag mintázatukból és színvilágukból fakadó esztétikai értékük mellett óriási előnyük az egyéb burkolatokkal szemben, hogy az esetleges sérülések javíthatóak, és szükség szerint többször is teljes mértékben felújíthatóak az eredeti minőség eredményével. A padlók, parketták alkalmazása jó szívvel ajánlható az egész lakásba, és különösen a gyermekszobába!

Parketta mintaboltját a Mini-Manó Babacentrum tőszomszédságában, az I.P.S. Király Kft. közel egy éve nyitotta meg az országban egyedülálló kínálattal a Király Udvarban. Természetes fa alapanyagú padló és parketta kínálatunkon túl szíves figyelmébe ajánljuk laminált parkettáink bőséges választékát is! Kínálatunkból ízelítőt tekinthet meg a honlapunkon.

Vásárlóinknak páratlan Irodabútor, Parketta és Széf kínálatunk mellett, előre jelzett igény alapján, allergológiai szaktanácsadás lehetőségét is ajánljuk!

Örömmel várjuk látogatását!
I.P.S. Király Kft.