Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Holland pázsit műfű

Mindenki tökéletes füvet szeretne a kertjébe amivel nincs probléma, igaz? Mutatunk egy olyan megoldást, amivel ez most valóra válhat!

Mi a baj a hagyományos pázsittal?

A hagyományos gyep megfelelő gondozás nélkül sohasem lesz képes tökéletes összhangot teremteni a kertben, szabadtéren, mivel folyamatos odafigyelést, törődést, és magas fokú szakértelmet kíván az ápolása. A legtöbb esetben ehhez profi kertész, vagy komplett csapat rendszeres közreműködése szükséges, amely jelentősen tudja növelni az állandó kiadásokat.

Az egyre gyakrabban előforduló, szélsőséges időjárási viszontagságok is könnyedén megtépázhatják kedvenc füvesített részünket, nem beszélve a sokszor csapadékos és változékony téli időszakokról. Az elhalt területek újrafüvesítése szintén egy ciklikusan jelentkező költségtételt jelent a háztartásoknak. Ezzel szemben a holland pázsit műfű a fent említett nehézségek és felesleges kockázatok, kiadások nélkül képes tökéletesen élethű megjelenést kölcsönözni a gyepszőnyegnek.

Mi a holland pázsit műfű?

Ez a típus 100%-ban európai gyártmányú, kimagasló minőséget képviselő műfű, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz kertjének. Teszi mindezt úgy, hogy a hagyományos, élő változattal ellentétben nem kell szembesülnie a rendszeresen visszatérő problémákkal.

A holland pázsitot nem kell nyírnia, így rengeteg időt tud megtakarítani, amelyet másra, vagy pihenésre is fordíthat. Mivel nem élő anyagról van szó, ezért a drágán telepíthető és üzemeltethető öntözőrendszerre, vagy a fárasztó locsolásra sincs szükség. Ugyanezen ok miatt sohasem betegszik meg, ami talán az egyik legnagyobb előnye szerves párjával szemben.

A legtöbb kerttulajdonost az őrületbe tudják kergetni a vakondok és a különböző rágcsálók, kukacok, amelyek tönkreteszik a szép kertet. Az általunk forgalmazott műfüvek mindegyike 100%-ban vakondbiztos, így garantáltan nem fogják kelletlen kupacok ékteleníteni a fűszőnyeget.

Egy kiadós eső után sem kell attól tartania, hogy kisebb tóvá változik a kert, hiszen a holland pázsit teljesen vízáteresztő. A kerti sütögetés, vagy egy baráti grillezés során pedig attól sem kell aggódnia, hogy a kirepülő parázs esetleg felgyújtja kedvenc kültéri szőnyegét, hiszen megoldásaink teljes mértékben tűzállóak.

A kisállatok és a gyerkőcök pedig egyenesen imádni fogják, hiszen amellett, hogy teljesen élethű érzést kelt mind látványra, de még tapintásra is kellemesen puha, akár a selyem.

Mi alapján válasszon holland pázsit műfüvet?

Az általunk forgalmazott típusok egytől egyig felső kategóriás termékeknek számítanak. Mind tulajdonságaiban, mind élethű megjelenésükben egészen hasonlóak. Választáskor elsősorban azt kell szem előtt tartani, hogy milyen összhangot szeretne teremteni a kertjében. Léteznek olyan típusok, amelyek a tökéletesen karbantartott, mégis természetes fű benyomását keltik, de a modernebb, egyszínű, élénkzöld színt is megtalálja kínálatunkban.

Hogyan kell nekifogni a telepítésnek?

A holland pázsit műfű telepítése egy összetettebb, de egyáltalán nem nehéz feladat. Mint minden precíz munkálatnál, itt is az alapozással kell kezdeni. Ügyelni kell arra, hogy az alépítmény kellően vastag legyen, mert számítani lehet némi süllyedésre.

Az alapozást követően a tökéletes illesztésre nem árt odafigyelni, hogy a teljes lerakást követően ne látszódjanak a rések.

Így lesz garantáltan élethű, prémium, gondtalan és szemet gyönyörködtető kertje.