Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta
Mi alapján válasszunk parkettát?

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az I.P.S. Király Kft. már több mint hétszáz féle, kedvező árfekvésű parkettával és padlóburkolattal áll az Ön rendelkezésére.

A hagyományos, csaphornyos, tömörfa parketták és padlók választékától a szalagparketták, laminált padlók, design padlók és parketták, intarzia parketták, mozaikparketták gazdag kínálatán át, extra igénybevételnek is megfelelő, különleges kopásállóságú padlóburkolatokat is ajánlunk vásárlóinknak a szegélylécek, lábazatok, egyéb kiegészítők, kellékanyagok rendkívül széles választékával együtt.

A padlóburkolatok iránt felmerülő igény esetén a céltudatos, minőségi választást javasoljuk!

A néhány éve valahol, meggondolatlanul vásárolt, mutatósnak tűnő, akciós, vagy olcsó, laminált parketták rövid időn belül, általában elégtelen kopásállóságra, további esztétikai és minőségi hiányosságokra utaló tüneteikkel csorbították a vásárlás és a rendeltetésszerű használat örömét.
Elégedett vásárlóink a máshol szerzett negatív tapasztalat áldozataiként, már tudják, hogy nálunk előnyben a minőség, az „olcsó” áru sokszor drágább…

Szűkebb életterünk, otthonunk, munkahelyünk, épített környezetünk jellemző része a padlóburkolat.

Az I.P.S. Király Kft. által forgalmazott parketták, padlók többsége 12-30 évig garanciális, a nálunk vásárolt padlóburkolat maga a járható minőség!

Megkönnyítjük tájékozódását a parketták világában:

Parketták csap és nút nélkül:

  • Mozaik parketta: 350mm - 550mm x 350mm - 550mm x 8 mm
  • Lamella parketta: 250mm - 550mm x 40mm - 70mm x 8mm - 12 mm
  • Ipari parketta (táblásítva): 200mm - 35mm0 x 200mm - 350mm x 15mm - 22mm
  • Kültéri burkoló „Deck”:2000mm - 5000mm x 90mm -145mm x 19mm-25mm

Parketták, padlók csappal és núttal:

  • csaphornyos parketta: 250mm - 550mm hosszú x 35mm - 70mm széles x 22mm vastag, tömör fa
  • svédpadló : 550mm - 1500mm x 70 - 145 x 15 - 22 mm különféle tömör fa
  • hajópadló: 1500mm - 5000mm x 90mm - 140mm x 14mm - 25 mm tömör fenyőfa
  • szalagparketta:1900mm -2200mm x180mm -195mm x14 mm, több rétegű tömör fa.

Laminált padlók:   

Anyaguk többnyire fa, mely azonban nem a hagyományos értelemben vett fűrészáru, hanem környezetbarát faőrlemény, melyből nagyszilárdságú hordozólap készül, a felszínén impregnált, UV-álló, színtartó dekorréteggel, illetve átlátszó, kopás- és karcolásálló, különlegesen kemény melamingyantás védőréteggel. A laminált padlók padlófűtés esetén is ajánlottak, vastagságuk csupán 6-12 mm, többnyire 1380 mm hosszú, 193 mm széles padlólapok, de az említetektől eltérő méretben és alapanyagból is készülnek.
A megfelelő minőségű laminált padló kiválasztása, vásárlása előtt ajánlott a kellő körültekintés!

Néhány érv, amiért érdemes minőségi parkettát, padlót, svédpadlót választani!   
A parketta, és svédpadló által nyújtott esztétikai, valamint a természetes járófelület által nyújtott komfortérzés élménye egyedülálló.
A természetes fa padlóburkolat könnyen tisztán tartható, nem ideális élettere az allergiát okozó poratkáknak, mint a padlószőnyeg, a laminált padlóval szemben egyik előnye, hogy sztatikus feltöltődésre nem hajlamos.
A trópusi fából készült parketta, svédpadló olyan „örökéletű” megoldás, melynél a padlóburkolat szükség szerint 10-15 évente a hagyományos, csaphornyos parkettáknál alkalmazott módszerrel felújítható.

Örömmel várjuk látogatását üzleteinkben, ahol kollégáink szakértelemmel, készséges tanácsadással segítenek az Ön által óhajtott padlóburkolat kiválasztásában!