Parketta kereső
Parketta gyártók

parketta ingyenes házhozszállítás

Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta
Miért jó a Vinyl padló?

A Vinyl padlók egyre elterjedtebbek és egyre nagyobb hírnévre tesznek szert. Nem véletlen, hiszen akik már rendelkeznek ilyen típusú padlóval tudják, hogy mennyire rugalmas és strapabíró anyagról beszélünk.

Ezek a felületek már teljesen eltérnek a hagyományostól, mind kinézetben, mind tulajdonságokban, leginkább a sokoldalúság és az esztétikum jellemzi őket. 

A Vinyl padlók sokkal előnyösebbek, mint a linóleum burkolatok, jóval tartósabbak, valamint hamarabb el is készülnek. Ugyanahhoz a mennyiséghez, amit a linóleumból három hét alatt készítenek el, a vinylből elegendő csupán pár nap. Ránézésre teljesen olyanok, mintha természetes anyagból lennének, és a hagyományos PVC padlóknál keményebb a felületük, de szerkezetüket tekintve sem hasonlítanak egymásra.

Milyen helyiségekbe ideálisak a vinyl padlók?

Igazából bármilyen helyiségbe lerakhatóak, mivel vízállóak, így akár a konyha, fürdőszoba padlója is lehet Vinyl. Rendkívül híresek kopásállóságukról, ami a magas PVC tartalomnak, kevés adalékanyagnak és a gyárban történő felület kezelésnek is köszönhető, ezért bármekkora forgalmú területen kiválóan alkalmazhatóak. Tökéletes választás a közintézmények, bevásárlóközpontok, különféle üzletek, irodák számára, és természetesen lakásban való felhasználásra is.

Mintában, színben nagyon sok típus közül válogathatunk, tehát biztos, hogy mindenki megtalálja stílusának legmegfelelőbbet. Közkedveltek az absztrakt mintával ellátottak, a fa, illetve kő utánzatúak, amelyek olyan koptató réteggel kerültek bevonásra, hogy több éven keresztül is pompázni fognak hibátlanul. Tompítják a lépéshangokat, nem recsegnek, amikor áthaladunk rajtuk. A hidegburkolatokkal szemben kiválóan alkalmasak a padlófűtésre is.

Miután lerakásra kerültek azonnal használhatóak, nem okoz gondot az azonnali terhelés, de vigyázni kell, nehogy sérülések keletkezzenek rajtuk. A kemény felület miatt könnyen megkarcolódhatnak, ezért javasolt a rajtuk lévő bútorok lábára védőréteget elhelyezni.

Válassza ön is a vinyl padlóburkolatot, és gyönyörködjön minden nap a fa jellegű prémium hatásban!