Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Miért jó a Vinyl padló?

A Vinyl padlók egyre elterjedtebbek és egyre nagyobb hírnévre tesznek szert. Nem véletlen, hiszen akik már rendelkeznek ilyen típusú padlóval tudják, hogy mennyire rugalmas és strapabíró anyagról beszélünk.

Ezek a felületek már teljesen eltérnek a hagyományostól, mind kinézetben, mind tulajdonságokban, leginkább a sokoldalúság és az esztétikum jellemzi őket. 

A Vinyl padlók sokkal előnyösebbek, mint a linóleum burkolatok, jóval tartósabbak, valamint hamarabb el is készülnek. Ugyanahhoz a mennyiséghez, amit a linóleumból három hét alatt készítenek el, a vinylből elegendő csupán pár nap. Ránézésre teljesen olyanok, mintha természetes anyagból lennének, és a hagyományos PVC padlóknál keményebb a felületük, de szerkezetüket tekintve sem hasonlítanak egymásra.

Milyen helyiségekbe ideálisak a vinyl padlók?

Igazából bármilyen helyiségbe lerakhatóak, mivel vízállóak, így akár a konyha, fürdőszoba padlója is lehet Vinyl. Rendkívül híresek kopásállóságukról, ami a magas PVC tartalomnak, kevés adalékanyagnak és a gyárban történő felület kezelésnek is köszönhető, ezért bármekkora forgalmú területen kiválóan alkalmazhatóak. Tökéletes választás a közintézmények, bevásárlóközpontok, különféle üzletek, irodák számára, és természetesen lakásban való felhasználásra is.

Mintában, színben nagyon sok típus közül válogathatunk, tehát biztos, hogy mindenki megtalálja stílusának legmegfelelőbbet. Közkedveltek az absztrakt mintával ellátottak, a fa, illetve kő utánzatúak, amelyek olyan koptató réteggel kerültek bevonásra, hogy több éven keresztül is pompázni fognak hibátlanul. Tompítják a lépéshangokat, nem recsegnek, amikor áthaladunk rajtuk. A hidegburkolatokkal szemben kiválóan alkalmasak a padlófűtésre is.

Miután lerakásra kerültek azonnal használhatóak, nem okoz gondot az azonnali terhelés, de vigyázni kell, nehogy sérülések keletkezzenek rajtuk. A kemény felület miatt könnyen megkarcolódhatnak, ezért javasolt a rajtuk lévő bútorok lábára védőréteget elhelyezni.

Válassza ön is a vinyl padlóburkolatot, és gyönyörködjön minden nap a fa jellegű prémium hatásban!