Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta
Milyen padlót válasszunk a babaszobába?

Amikor a baba mászni kezd, előnyére válik, ha fából készült, természetes és minőségi padlóburkolaton teszi azt.

Mikor a baba mászni kezd, tudatára ébred, hogy olyan helyváltoztatási módszer képességéhez jut, melynek segítségével képes önállóan felfedezni szűkebb környezetét a babaszobát, majd később az egész lakást. A mászási póz fejlődése a térdek és kezek ügyes használatával párosuló egyensúlyérzék kifinomulásával kezdődik. A mászás kiváló testgyakorlás, a későbbi járás képességének elsajátításához szükséges izmok fejlődéséhez vezet, melyre nagy szüksége van a babának, de nem mindegy, milyen felületen, milyen burkolaton.

Az allergiás megbetegedések száma az elmúlt két évtizedben rohamosan emelkedett, s ezen belül sajnos egyre magasabb az allergiától szenvedő gyermekek száma. A probléma felderítésére komoly kutatások folynak, egyelőre részeredményekkel, melyeket figyelembe véve valószínűsíthető, hogy jelenleg a leghatékonyabb védekezés a megelőzés.

Környezetünk a legnagyobb igyekezettel tisztán tartva sem portalan, az atkák pedig előszeretettel szaporodnak porban, s ürülékükkel allergiát okozhatnak. Talán legjobb lenne száműzni lakásunkból minden porfogót, de tudjuk, sajnos ez lehetetlen, de minimalizálhatjuk a por forrását; a padlószőnyeggel borított, porral szennyezett s maradéktalanul nem tisztítható felületeket. A por és a porral együtt lebegő allergén részecskék padlófűtés esetén 40-60 cm magasságban koncentrálódnak. Ebben a légtérben játszanak legtöbbet gyermekeink, és fekvőhelyünk átlagos magasságából fakadóan ugyanitt töltjük éjszakáinkat is, folyamatos veszélynek kitéve magunkat.

A fából készült padlóburkolatok hagyománya évszázadokra tekint vissza, anyaguk, természetességük, esztétikai és minőségi tulajdonságaik által váltak közkedveltté. Allergiás tüneteket nem váltanak ki, antisztatikus tulajdonságuk következtében könnyedén tisztán tarthatóak, és a természet szépségét, melegét varázsolják otthonunkba.

A valódi fából készült padlóburkolatoknak, parkettáknak rendkívül jó a hő- és hangszigetelésük. Változatos, páratlanul gazdag mintázatukból és színvilágukból fakadó esztétikai értékük mellett óriási előnyük az egyéb burkolatokkal szemben, hogy az esetleges sérülések javíthatóak, és szükség szerint többször is teljes mértékben felújíthatóak az eredeti minőség eredményével. A padlók, parketták alkalmazása jó szívvel ajánlható az egész lakásba, különösen a gyermekszobába!

Az I.P.S. Király Kft. az országban egyedülálló kínálattal várja Önt a KIRÁLY UDVARBAN, a MINI-MANÓ tőszomszédságában, természetes fa alapanyagú padló és parketta kínálatán túl, szíves figyelmébe ajánlja laminált parkettáinak bőséges választékát is! Kínálatából ízelítőt tekinthet meg a www.ipskiraly.hu honlapon.

Örömmel várjuk látogatását!
I.P.S. Király Kft.
www.ipskiraly.hu

2009. Bébiguru magazin