Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Modern otthonok kialakítása!

Hogyan alakítsuk ki modern otthonunkat? Tarts velünk, adunk pár tippet!

A modern stílusú otthonok mindig is törekedtek a letisztultságra, egyszerűségre, néhány trendi kiegészítővel megspékelve. Az ilyen típusú lakások egyik legfontosabb jellemzője a tér növelése, amit nagyban befolyásol egy-egy bútordarab, a parketta színe és formája, falak mintázata, színvilága. A felsoroltak közül talán legmeghatározóbb szerepe a parkettának van, hiszen a lerakás után hozzá kell viszonyítani a többi berendezést is. A lakberendezők is úgy vélik, hogy a szürke egyre felkapottabb, mivel a legtöbb helyen meglehetősen divatos alapot képes teremteni.

Még modernebb a környezet, ha nem szimplán egyszínű a felület, hanem megmutatkozik benne még némi fehér, törtfehér, fekete árnyalat is. Ez a kombináció egyedi képet ad a helyiségnek, ráadásul még a teret is megnöveli. A szürke padlóburkolatnak van egyfajta cement, beton hatása, ám nem kell ettől megijedni, hiszen ezek a modellek a belsőépítészet és a lakberendezés egyre növekvő trendjei közé tartoznak és lassan a mindennapok részévé válnak.

Garantált, hogy ezzel a színnel mind az étkező garnitúra, komód, szekrény, dohányzóasztal, valamint a nappali legfontosabb eleme, a 3+2+1 ülőgarnitúra szett is harmonizálni fog. Mivel ez a szín lényegében semleges, ezért lehetővé teszi, hogy a bútorok érvényesüljenek.

A szürkés padlóburkolathoz szinte bármilyen színű bútor, illetve dekoráció passzol, de semmiképp se zsúfoljuk tele a szobát. A színvilágot bátran kombinálhatjuk, mutatós lehet egy halvány rózsaszín kanapé, akár egy sötétebb rózsaszínű dohányzóasztallal, de még egy sárga is illene hozzá. Ebben az esetben figyeljünk arra, hogy a feltűnőbb árnyalatok máshol is megjelenjenek.

A sötétebb padlóburkolatokból, melyik a legideálisabb?

Azoknak, akik annyira nem hívei a világosabb padlóknak, de mégis modern stílust szeretnének kialakítani, kiváló választás az eszpresszó hatású burkolat, ami annak ellenére, hogy sötétbarna, mélységével, fényességével tükrözi korunk eleganciáját és modernitását. A természetességéből fakadó melegség elárasztja környezetét és teljes mértékben a kényelem érzetét sugározza.