Parketta kereső
Parketta gyártók

parketta ingyenes házhozszállítás

Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta
Nézzen a lába elé!

Válasszon otthonába bármilyen stílust, ha padlóburkolatot keres, mindenképpen a fa a legjobb döntés! Otthonossága, melegsége, eleganciája semmivel sem pótolható. Könnyen kezelhető, színvilága változatos, ma már azoknak az igényeit is teljesíti, akik a legutolsó divat szerint szeretné a lakását berendezni. Következzen néhány extravagáns változat!

Az Ipskirály ezüstös padló- és falburkolata egyfelől rendkívül modern, űrkorszakbeli technikát mutat, másfelől van benn valami rusztikus, múltból átmentett...  

Az Ipskirály gőzölt bambusz svédpadlója keleties ízt csempész az enteriőrbe. Hatása még inkább fokozódik a rizspapíros tolóajtókkal.

A Parador TrendTime 4 DigitalNEt padlója igazi műalkotás! A Vasarely mintáit idéző zöldes padlón mintha cybertérben üldögélnénk!

Antik jellegű a Parador TrendTime 2 fehérített dió burkolata. A fehér falszín tökéletesen kiemeli a padló szépségét.

Hasonlóan extravagáns az Ipskirály barokk jellegű, fekete csempemintás laminált padlója, ami fehérrel párosítva erősen kontrasztos. Pompázatos, ugyanakkor nagyon mai!

A Lenteam LC 100 elegáns diószínű laminált padlója alkalmas erős igénybevételnek kitett lakóterek burkolására is. Felülete antibakteriális, hagyományos tisztítószerekkel tisztán tartható.

Szöveg: Erdély Györgyi
Golden Harmony Lakberendezési Magazin