Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Nézzen a lába elé!

Válasszon otthonába bármilyen stílust, ha padlóburkolatot keres, mindenképpen a fa a legjobb döntés! Otthonossága, melegsége, eleganciája semmivel sem pótolható. Könnyen kezelhető, színvilága változatos, ma már azoknak az igényeit is teljesíti, akik a legutolsó divat szerint szeretné a lakását berendezni. Következzen néhány extravagáns változat!

Az Ipskirály ezüstös padló- és falburkolata egyfelől rendkívül modern, űrkorszakbeli technikát mutat, másfelől van benn valami rusztikus, múltból átmentett...  

Az Ipskirály gőzölt bambusz svédpadlója keleties ízt csempész az enteriőrbe. Hatása még inkább fokozódik a rizspapíros tolóajtókkal.

A Parador TrendTime 4 DigitalNEt padlója igazi műalkotás! A Vasarely mintáit idéző zöldes padlón mintha cybertérben üldögélnénk!

Antik jellegű a Parador TrendTime 2 fehérített dió burkolata. A fehér falszín tökéletesen kiemeli a padló szépségét.

Hasonlóan extravagáns az Ipskirály barokk jellegű, fekete csempemintás laminált padlója, ami fehérrel párosítva erősen kontrasztos. Pompázatos, ugyanakkor nagyon mai!

A Lenteam LC 100 elegáns diószínű laminált padlója alkalmas erős igénybevételnek kitett lakóterek burkolására is. Felülete antibakteriális, hagyományos tisztítószerekkel tisztán tartható.

Szöveg: Erdély Györgyi
Golden Harmony Lakberendezési Magazin