Parketta kereső
Parketta gyártók
Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta




Tervezőprogramok melyek segítenek megálmodni otthonunk kinézetét!

Akkor sem vagyunk bajban, ha nem látjuk még magunk előtt, hogy hogyan nézzen ki a lakásunk beltere építés vagy felújítás után, az online tervezőprogramokkal előre kipróbálhatjuk a szín és mintázat kombinációkat.

Egy lakás átalakítása, felújítása alapos tervezést igényel, sok szempontot át kell gondolni mielőtt elkezdődik a folyamat. Vannak, akik kreatívak és tele vannak ötletekkel vagy, akik lakberendezők véleményét kérik, viszont mi a helyzet azokkal, akiknek elképzelésük sincs, hogy miként alakítsák át otthonukat úgy, hogy ne kelljen szakemberek segítségét igénybe venni. Számukra a legjobb megoldás, ha valamilyen tervezőprogram segítségével megálmodják a végleges megoldást.

Miért előnyösek ezek a tervezőprogramok?

Az effajta tervezőprogramok használatával láthatjuk, hogy a különféle színek mennyire harmonizálnak egymással és, hogy mennyire kerülnek összhangba a bútorok a padlóval, falak színével. Vannak előre feltöltött képek hálószobákról, nappalikról, gyerekszobákról, konyhákról és fürdőszobákról, de mi magunk is feltölthetünk a sajátunkról. Amennyiben kiválasztottuk a számunkra legideálisabb fotót, kezdhetjük is a tesztelést.

Mit is csinálhatunk pontosan?

Végig nézhetjük, hogy a különböző parketta típusok, hogyan festenek az adott helyiségben, passzolni fog-e a fal színével, vagy esetleg azt is célszerűbb átfesteni, a programban megtekinthetjük, hogy melyik árnyalat mutatna a legkiválóbban. A kombinációk között garantált, hogy mindenki megtalálja azt a változatot, ami a legjobban elnyeri a tetszését.

A látványterv teljesen élethűen tükrözi a valóságot, tehát láthatjuk a padlót nagyban, hogy mennyire tarka és pontosan milyen az erezete, így képet kapunk arról, hogyan néz majd ki a szoba a laminált padló, burkolás lerakását követően.

A tervezőprogramok rengeteg embernek segítettek már meghozni végleges döntésüket és hatalmas előnyük, hogy már a képernyőn keresztül kiderül, ha valami nem stimmel, így elkerülhetjük, hogy rosszat vásároljunk és feleslegesen költekezzünk.

A Quick-Step és a Kaindl weboldalán is találhatunk online felületen kezelhető, ingyenes tervezőprogramokat, amelyek könnyen használhatóak és tökéletesen illusztrálják egy szoba megjelenését az átalakítás után.