Keresés
Gyártók

parketta ingyenes házhozszállítás

Virtuális padló stúdió

 

virtuális padló tervező

 

Partnereink
Mátraparkett parketta
Uzin parketta
Befag parketta
Kaindl parketta
Inuotic parketta


Krono swiss parketta

Dr. Schutz parketta
Massimo Szalagparketták

MASSIMO

ELŐSZÖR VÁLASSZON STÍLUST...

Mi is az, ami éppen a mi padlóink mellett szól?

Szereti a természetet?

Engedje, hogy átjárja lakását a Quick-Step fapadlóknak köszönhetően Quick-Step. Nemcsak hétvégi házában fogja értékelni a parketták egyedi fás kinézetét, melyet a kis kedvencek éles karmai sem karcolnak össze.

Önnek is lehet lakása a természet lelkével.

 

Előnyök:

A Massimo padló története fával, a természet által kínált legnemesebb nyersanyaggal kezdődik. A Massimo padlóra jellemzők a nagy csomókkal és repedésekkel rendelkező kézileg válogatott deszkák, melyek élettel teli arculatot kínálnak. Annak köszönhetően, hogy a megvalósítás kézzel történik, a csomók természetes kinézete megmarad, és ez biztosítja a padló autentikus jellegét. Így az Ön padlója állandóan változatos színekkel, szerkezettel és rusztikus küllemmel büszkélkedhet. A közönséges, nem ápolt kinézet tökéletesítéséhez és hogy ne maradjon kávé vagy borfolt a padlón, a Massimo deszkalapok felülete extra matt olajjal vagy lakkal kezelt.


És mi van a gyakorlati kérdésekkel? Feldolgozott fáról van szó, melynek feldolgozásánál a kézművesség elvei valamint a legmodernebb dizájn és gyártási technológia érvényesült. Ez azt jelenti, hogy maximális stabilitást nyer, együtt a gyors és egyszerű telepítéssel a Quick-Step társaság szabadalmazott Uniclic® Multifit rendszerének köszönhetően.


A Massimo padlózat négy gyönyörű dekorban kapható és saját tervezőcsapatunk fejlesztette ki, összhangban az építészet, divat és dizájn legújabb trendjeivel. Bármilyen legyen is az Önnek megfelelő stílus, a Massimo padló képes teljesíteni legmerészebb álmait is.

 

Vissza az előző oldalra

Massimo Szalagparketták - termékek

Összesen: 3
Találat / 1 - 3
Találat/Oldal
Összesen: 3
Találat / 1 - 3
Találat/Oldal